Testimonial

Ontmoet onze talenten

Profielfoto van Ozge

Özge

Trainee communicatie

Gemeente Waalwijk

"De sfeer hier op kantoor: het is net alsof je met vrienden werkt."

Mijn naam is Özge. Een jaar geleden begon mijn reis als Trainee communicatie bij de gemeente Waalwijk. En ik vertel je graag waarom het werken bij Waalwijk voor mij een uitstekende keuze is!

Geen dag is hetzelfde

Wat mijn functie zo leuk maakt, is de diversiteit die elke dag met zich meebrengt. Ik werk veel samen met mijn collega's van het team Openbare Ruimte. Er zijn ontzettend veel leuke en uitdagende projecten binnen onze gemeente. En ook echt afwisselend. Daardoor blijft mijn werk altijd boeiend. Samenwerking is hierbij de basis. En de sfeer hier op kantoor - het is net alsof je met vrienden werkt. Naast dat we hard werken, is er ook ruimte voor pret op de werkvloer. Dat geldt zowel voor de 'dagelijkse kantoorgrappen' als voor de inhoudelijke uitdagingen die we samen aangaan. Dat vind ik ook echt belangrijk.

Ervaren non-profit

Jaren geleden heb ik mijn scriptie geschreven voor Waalwijk. Maar in de tussentijd heb ik bij commerciële bedrijven gewerkt. De non-profit sector spreekt me aan. Ik wilde van dichtbij ervaren hoe ik het werken bij de overheid zou vinden als ik langer zou blijven plakken. Ik wil ook mijn kennis toepassen op een plek waar je werk écht ertoe doet. Want met ons werk maken we impact in de maatschappij.

Goede werkgever

Je hoort vaak dat gemeentes goede werkgevers zijn. Dat geldt ook zeker voor Waalwijk. Maar wat deze plek nóg specialer maakt, is het vertrouwen dat je krijgt. Het maakt niet uit hoe, wat, of waar je werkt, zolang je je taken maar op tijd afrondt. Die vrijheid en het vertrouwen zijn voor mij van onschatbare waarde. Ook het flexibel werken spreekt me enorm aan. Dat we zowel thuis als op kantoor mogen werken, zorgt voor een goede balans. Ik ben blij dat Waalwijk deze manier van werken heeft omarmd. Daarin zijn we echt vooruitstrevend.

Een thuis

Ben jij op zoek naar een baan waar je niet alleen een baan hebt, maar ook een thuis vindt? Kies dan voor Waalwijk. Het is een feit dat iedereen hier welkom is en gewaardeerd wordt. Bij Waalwijk zit je goed!

Doen wat je wilt doen, dat verdien jij!

Ik had vroeger niet zozeer een beeld van een rol/functie wat ik later ook zou willen uitoefenen. Wél leek het mij als kind altijd leuk om in een internationale omgeving te werken waar je met verschillende culturen te maken hebt. Hiervoor heb ik uiteraard bij een internationaal gericht organisatie gewerkt. Dus dat heb ik deels via mijn vorige werkgever kunnen 'proeven'. Ook hier vind ik het fijn en goed om het verschil van beiden werelden te ervaren en je te verplaatsen in de inwoner.

arrow_back Terug naar overzicht