Testimonial

Ontmoet onze talenten

Profielfoto van Lindsey

Lindsey

Senior medewerker publiekszaken

Gemeente Waalwijk

"Met alles wat ik doe, ben ik van betekenis voor onze inwoners"

Ik werk als senior medewerker publiekszaken bij de gemeente Waalwijk. Mijn functie is allesbehalve eentonig. Ik houd van de afwisseling in mijn werk. Zo ben ik het ene moment bezig met complexe vragen van inwoners en collega's en het andere moment met de kwaliteit van de Basisregistratie Personen. Mijn werk is van directe betekenis voor onze inwoners, het juist uitvoeren daarvan geeft mij veel voldoening.

Precies goed

Waalwijk is een kleinere gemeente maar tóch groot genoeg om alles zelf te kunnen. Je hebt korte lijnen met andere afdelingen en het college. Je bent écht een geheel en iedereen kent elkaar. Samenwerken staat centraal.

Continu in beweging

Ik vind Waalwijk een vooruitstrevende gemeente welke openheid uitstraalt. Bovendien waardeer ik het enorm om voor een organisatie te werken die creativiteit waardeert en continu in beweging blijft door verbetering en out-of-the-box denken. Waalwijk is een plek waar jouw bijdrage écht telt!

Doen wat je wilt doen, dat verdien jij!

Ik wilde danslerares worden. Iets totaal anders. Als ik dan kijk naar de kwaliteiten die een danslerares zou moeten bezitten dan zijn dat ondernemend, gedreven, energiek, flexibel inzetbaar, muzikaliteit, teamspirit, creativiteit, betrokken, en passie. Verrassend genoeg kom ik nu tot de conclusie dat dit eigenlijk wel heel veel raakvlakken heeft met mijn huidige functie alleen is de basisregistratie personen mijn muziek en zijn collega en inwoners de dansers!

arrow_back Terug naar overzicht