Gemeente Dongen

Werken bij gemeente Dongen

Logo

Wie voor de gemeente Dongen werkt, kan rekenen op een baan met veel variatie en vrijheid. ​

Je mag er alles leren en je kunt je overal in ontwikkelen. Ook krijg je het vertrouwen als je laat zien dat je de verantwoordelijkheid pakt. Hoe, wanneer en waar je iets regelt maakt niet uit. Als je het maar regelt. Zelfs als je nog niet zoveel ervaring hebt, krijg je die vrijheid. Dat vraagt om lef. Van zowel jezelf als de organisatie. Dus doe maar! Maak fouten, experimenteer, val, sta op, ​leer en ga door. Haal het beste uit jezelf en groei.​

Zelfsturende teams zorgen voor onderlinge betrokkenheid en échte samenwerking. Je staat er nooit alleen voor. De lijntjes zijn kort. Gewoon even de telefoon pakken of op de fiets stappen om een probleem te bespreken. En dan samen beslissen hoe het wordt aangepakt. Lekker pragmatisch in plaats van bureaucratisch. Daarmee creëer je toegevoegde waarde voor bedrijven, organisaties, ondernemers en inwoners binnen de gemeente. Je rol en bijdrage doen ertoe. Dat geeft voldoening en zorgt voor werkplezier. Iedere dag weer. 

Dongen geeft ruimte voor groei.

Nieuwste vacatures

Medewerker Toezicht
Gemeente Dongen
Samen met je collega's van het team Vergunningen, Toezicht en Handhaving (VTH) streven we naar een veilige, duurzame en gezonde leefomgeving.
€ 3.558,00 - € 5.247,00
Woo-coördinator en secretariaat bezwaarschriften
Gemeente Dongen
Wil jij contactpersoon zijn voor de Woo en voor administratieve ondersteuning bij het secretariaat voor de bezwaarschriftencommissie?
, € 3.014,00 - € 4.244,00
Gedragswetenschapper
Gemeente Dongen
Op zoek naar een uitdagende rol waarin jouw expertise in coaching, vakinhoudelijke kennis en ervaring met complexe casuïstiek samenkomen?
€ 4.211,00 - € 5.997,00
Stagiair(e) gebouwen bouwkundig in kaart brengen
Gemeente Dongen
We zoeken een stagiair die gebouwen bouwkundig in kaart kan brengen.

Contactinformatie

Bezoekadres Hoge Ham 62
5104JJ Dongen
Postadres Postbus 10153
5100GE Dongen

Nog geen account op Werken voor Midden-Brabant?

Ontvang passende vacatures, projecten en stages in je mailbox.