Baanbrekers

Bij Baanbrekers laten we talent werken.

Logo

Ons doel is om iedereen zo volwaardig als mogelijk mee te laten doen aan de maatschappij en aan werk. Baanbrekers is het leer-, werk- en ontwikkelbedrijf van de gemeenten Heusden, Loon op Zand en Waalwijk. Wij houden ons bezig met sociale zaken en sociale werkgelegenheid.

Bij Baanbrekers geloven we erin dat iedereen het talent heeft om het beste uit zichzelf te halen. Soms gaat dat gemakkelijk. Soms is er wat meer voor nodig. Het komt hierbij aan op leren, werken en groeien. Werk is niet het enige waar het om draait bij Baanbrekers. Ook dragen wij bij aan de sociale ontwikkeling van onze talenten zoals opleiden en het verfijnen van de sociale vaardigheden. Is betaald werk niet mogelijk? Dan zorgen wij voor een tijdelijk inkomen.

Baanbrekers denkt altijd in mogelijkheden. Onze kernwaarden zijn Professionaliteit, Ondernemerschap en Samenwerking. Meedoen aan de maatschappij en aan werk is ons streven voor iedereen. Dat bereiken we door goed en vooral duurzaam samen te werken. Met ondernemers, met het onderwijs, met de overheid en met elkaar.

Nieuwste vacatures

Praktijkbegeleider bij de Groenmakers
Baanbrekers
Als praktijkbegeleider ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling, duurzame inzetbaarheid en welzijn van de medewerkers.
Max. € 4.244,00
Medewerker Administratieve Ondersteuning
Baanbrekers
Sterk mensenwerk!
€ 2.666,00 - € 3.784,00
medewerker personeelsadministratie (16 uur per week)
Baanbrekers
Ben jij een administratief talent dat energie krijgt van het verwerken van gegevens en mutaties voor alle medewerkers binnen Baanbrekers?
Max. € 3.784,00
Medewerker Terugvordering & Verhaal
Baanbrekers
Je maakt onderdeel uit van de afdeling Re-integratie, Participatie & Inkomensondersteuning
Max. € 4.244,00
Manager Bedrijfsvoering & Control
Baanbrekers
Ben jij een verbindende manager met een visie op interne dienstverlening? Solliciteer direct op de vacature van manager Bedrijfsvoering & Control!
, € 5.892,00 - € 8.023,00
Open sollicitatie
Baanbrekers
Ben je geïnteresseerd in onze organisatie maar staat er geen passende vacature open? Open sollicitaties zijn altijd welkom!
, ,
Chauffeur / bijrijder
Baanbrekers
Kom jij Twiddus ondersteunen met het leeghalen van de textielcontainers? Ben je fysiek gezond en/of heb jij een B(E) rijbewijs? Dan zoeken we jou
, ,

Contactinformatie

Bezoekadres Zanddonkweg 14
5144NX Waalwijk
Postadres Zanddonkweg 14
5144NX Waalwijk

Nog geen account op Werken voor Midden-Brabant?

Ontvang passende vacatures, projecten en stages in je mailbox.