schaduw
Logo Veiligheidsregio & Brandweer Brabant-Noord schaduw
Veiligheidsregio & Brandweer Brabant-Noord

Wil jij bijdragen aan een veilige regio?

In Veiligheidsregio Brabant-Noord wonen, werken en verblijven ruim 650.000 inwoners. Samen met 1200 collega’s, waaronder ruim 800 brandweervrijwilligers, werken we doel- en toekomstgericht samen aan veiligheid. Veiligheidsregio Brabant-Noord is een wendbare en lerende netwerkorganisatie. Een organisatie waar het plezierig werken is, je ruimte krijgt om je te ontwikkelen en werkt met collega’s die allemaal betrokken, betrouwbaar, deskundig en paraat zijn.

Brandweer Brabant-Noord maakt deel uit van de Veiligheidsregio Brabant-Noord en heeft 38 brandweerposten die verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse brandweerzorg in de regio. Bij Brandweer Brabant-Noord werken deels collega’s in vaste dienst maar het overgrote deel zijn mannen en vrouwen die naast hun reguliere baan ook als vrijwilliger bij de brandweer werken. Of je nu vrijwilliger of beroepsbrandweerman of -vrouw bent, je doet hetzelfde werk: branden blussen, mensen en dieren redden, ongevallen met gevaarlijke stoffen bestrijden, verkeersslachtoffers bevrijden.

Binnen de Veiligheidsregio werken brandweer, GHOR, politie, meldkamer en gemeenten samen op het gebied van:

  • Brandweerzorg
  • Crisisbeheersing
  • Geneeskundige hulpverlening bij ongevallen en rampen
  • Rampenbestrijding

Door samen te werken aan veiligheid zorgen wij ervoor dat we steeds beter voorbereid zijn op het bestrijden van rampen en het onder controle houden van steeds groter wordende risico's.

Contactinformatie

Bezoekadres
Kooikersweg 2 D
5223KA 'S-HERTOGENBOSCH

Postadres
Postbus 218 B
5201 AE 'S-HERTOGENBOSCH

telefoon088-0208208
emailinfo@vrbn.nl
websitewww.vrbn.nl