schaduw

Marielle Versteeg

Medewerker Burgerzaken
"Door middel van opleidingen en cursussen worden wij regelmatig bijgeschoold"

Na de geboorte van mijn dochter was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik stopte daarom als filiaalmanager van een kledingwinkel en ging het werk-leertraject medewerker publiekszaken volgen. Tijdens de 2e helft van mijn stage kreeg ik de kans om bij de gemeente Hilvarenbeek te gaan werken en daar mijn opleiding te voltooien. Sindsdien ben ik enthousiast medewerker Burgerzaken bij de gemeente Hilvarenbeek.

Het werk als frontoffice medewerker burgerzaken blijft me fascineren. Je staat niet alleen rechtstreeks in contact met de burger, maar het vakgebied is ook constant in ontwikkeling. Met name steeds verdere digitalisering zorgt voor nieuwe uitdagingen. Door middel van opleidingen en cursussen worden wij regelmatig bijgeschoold om de burger zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Hilvarenbeek is een kleine gemeente. Ik zie dit als een voordeel omdat ik als medewerker Burgerzaken ook betrokken word bij ontwikkelingen die ook betrekking hebben op andere afdelingen, zoals communicatie. Ik heb daardoor al een aantal keer een presentatie mogen geven voor andere afdelingen, wat erg leuk is om te doen. Verder vind ik het prettig dat de gemeente Hilvarenbeek een laagdrempelige organisatie is, waar iedereen gelijk is.

De gemeente Hilvarenbeek bied mij niet alleen uitdaging in mijn functie, maar ook de mogelijkheid om me persoonlijk verder te ontwikkelen. Ik denk daarom dat ik nog vele jaren met heel veel plezier bij deze gemeente zal werken.