Gemeente Waalwijk

Werken bij Gemeente Waalwijk

Logo

Wil jij werk doen dat écht van betekenis is?  

Doe jij het liefst iets met je hoofd of met je handen? Iets waar jij zelf blij van wordt of juist een ander blij mee maakt? Droomde jij er van om burgemeester te worden? Vuilnisman? Badmeester? Receptionist? Sportcoach? Burgemeester? Bij een gemeente heb je het allemaal! Wat je ook doet, bij de gemeente Waalwijk ben jij van onschatbare waarde. Daarom zetten we dat – wat jij het liefste doet – om in betekenisvol werk. Want dat verdien jij en wij verdienen jou.   


Werken bij Waalwijk 

Bij de gemeente Waalwijk zijn we echte doeners aan de buitenkant. Maar zodra we spreken, spreken we met ons hart. Ons werk is namelijk écht betekenisvol en daar vertellen we enthousiast over. We nemen ons werk serieus, want we werken voor en met mensen. Inwoners, ondernemers en maatschappelijk partners. Van jong tot oud. Wat wij zeggen en doen maakt impact op mensen. We kruipen daarom altijd in de huid van diegene die voor ons staat. We maken het persoonlijk en spreken duidelijke taal.   

Doen wat je wilt doen 

Jouw mentaliteit zorgt ervoor dat we samen vindingrijk blijven om nieuwe dingen te doen. Om onszelf sterker, slimmer en beter te maken. Want alleen als we samen ingenieus zijn en blijven, wordt Waalwijk de leukste stad om in te wonen, ondernemen, recreëren en samen te werken. Zo wordt het dé stad die we de onze mogen noemen. Want dat verdient Waalwijk.   

Dat verdien jij! 

Jij bent waardevol voor ons om wat je doet voor onze stad. Daarom zorgen we ervoor dat jij – nu en later – krijgt wat je nodig hebt. Zodat je elke dag weer iets terug kan doen. Je zet je elke dag in voor onze gemeente. Daar belonen we je graag voor.   

Meer over de gemeente Waalwijk? Bekijk dan ook eens www.werkenbijwaalwijk.nl.  

Nieuwste vacatures

Contactinformatie

Bezoekadres Taxandriaweg 6
5141PA Waalwijk
Postadres Postbus 10150
5140GB Waalwijk